Rólunk.

Csapatunkkal 2013 óta azon dolgozunk, hogy kisebb és nagyobb, határokon átívelő közösségeket kapcsoljunk össze olyan minőségi kezdeményezésekkel, amelyek a személyes és társadalmi fejlődést szolgálják elő!

StartUp Szeged egy lokális és baráti összefogás két szervezet között,

akik külön- külön is aktívan tettek a közösségért, de az erőforrásaik egyesítével hisznek terveik célirányosabb megvalósulásában, illetve közösségükre mért mérvadóbb, támogató hatásában.

A MeOut Group és Gyeek Club évek óta tartó sikeres együttműködésének célja a közösségépítés, amely során kiváló partnerségek és barátságok jöttek létre, vállalkozások és szociális kezdeményezések alakultak ki mint helyi, úgy regionális, országos, valamint világszinten. A közös cél szorosan összefűzte a szervezetek programsorozatait az innováció, az oktatás és a vállalkozói lét területein.

Így, a két szervezet együttműködésében szorosan összefonódott nemzetközi csapat, amely erőforrásait egyesítve mind helyi eredményeivel, és beágyazottságával, mind nemzetközi aspektusával a biztosíték a jövőbeni helyi és regionális, avagy szegedi és európai közösség fejlődéséhez.

Az összefogásnak köszönhetően egy, az Európai Unióban is egyedülálló portfólió jött létre, amelyben Szeged, a dél-alföldi régió, Magyarország, Nyugat Balkán, a Keleti Partnerség országai, valamint Közép Ázsia is szerepel.

Követve a MeOut Group két fő tartó pillérét, könnyen kategorizálhatjuk a közösen szervezett programokat, amelyek egymást támogatva célirányosan vezetnek a közös célok eléréséhez:

Innováció: ChallengeMeOut, HackMeOut, EuroAsian Startup Awards, Solidarity Breakfast, és meetupok Szegeden, 

Oktatás:  Tréningek, cserék, workshopok, középiskolai mobilitási programok, és önkéntesség (European Solidarity Corps).