Hackerspace Jobbágy Róbert

Hackerspace

A hackerspace egy olyan közösség által működtetett fizikai (azaz nem virtuális) tér, ahol a tudomány, a technika vagy a digitális vagy elektronikus művészet iránt érdeklődők összejöhetnek, ismerkedhetnek és együtt dolgozhatnak. Számunkra: játszótér.

A hackerspace koncepció alapján több száz kreatív műhely működik sikeresen a világban. Bár a hacker kifejezés használata azt sugallhatja, hogy ezekben a műhelyekben fókusz az informatikai biztonságon van, azonban legtöbb hasonló intézményben a biokutatásokon át egészen a rakétakísérletekig minden bütykölhető dolgot megpiszkálnak.

A Hackerspace Szeged – helyi közösség által létrehozott terében számos dolgot kipróbálhat az oda látogató, kezdve a zárak, számzárak kinyitási technikáitól, az IP alapú kávéfőzőn át, a GPS technológia újszerű alkalmazásáig. A havi rendszerességű workshopokon pedig, a legmodernebb technológiákkal ismerkedhetnek meg az érdeklődők.

https://www.facebook.com/Hackerspace-Szeged-100898773575308/

http://startupszeged.hu/wp-content/uploads/2017/03/logo_white.png
Hírek
Hírlevél feliratkozás

Ha a legfrissebb híreket szeretné megkapni az e-mail fiókjában, csak iratkozzon fel hírlevelünkre.

Hírlevél feliratkozás

If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

Copyright by CreatIT. All rights reserved.

A Szegedről készült képekért köszönet Ötvös Sándornak